GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
14 Ocak 2016 Perşembe 22:38

İzmir'de sahte içkiden bir ölüm daha

İzmir'de bir marketten aldıkları sahte rakıdan içtikten sonra fenalaşıp İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırılanlardan 51 yaşındaki Şenol Kaba, yaşam mücadelesini kaybetti. İzmir'de sahte içkiden ölenlerin sayısı 13'e çıktı.

İZMİR - Hatay Semti'ndeki bir marketten aldıkları sahte rakıyı içtikten sonra fenalaşınca hastanelere kaldırılıp tedaviye alınanlardan 8 kişi ile Urla İlçesi'nde kendi ürettiği rakıdan içen 1 kişi daha önce hayatını kaybetmişti. Yine alkol tükettikten sonra fenalaşıp Ege Üniversitesi'ne kaldırılan 2 kişi daha yaşamını yitirmişti. Geçen 26 Kasım'da Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılanlardan Mehmet Fatih Hindioğlu da müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

ÖLENLERİN SAYISI 13 OLDU
Hatay Semti'nden aldığı sahte rakıdan içtikten sonra fenalaşıp geçen 25 Kasım'da İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılanlardan Şenol Kaba da günler süren yaşam savaşını bugün sabah saatlerinde kaybetti. Kaba'nın ölüm haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşadı. Talihsiz adamın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. (dha)