GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
16 Ocak 2017 Pazartesi 12:10

İzmir’de ‘pes’ dedirten pişkinlik: Depoyu soydu, üstüne bir de…

İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nde inşaat malzemelerinin bulunduğu depoya giren üç hırsız değerli eşyaları kapıyı kırdıktan sonra çaldı. Taşıma işlemleri sonrasında bir çocuk kameraya dönerek el hareketi yaptı. Polisin yaptığı operasyon sonrası yaşları küçük olan üç kişi yakalandı.

EGEDESONSÖZ - İzmir’in Karşıyaka İlçesi Girne Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın alt katında yer alan depoda bulunan inşaat malzemeleri çalındı. 

Güvenlik kameraları incelendiğinde yaşları 18’den küçük olan üç çocuğun önce demir kapıyı levye ile açtıkları ardından içeride bulunan inşaatlarda banyo ve kaplama malzemeleri olarak kullanılan kolileri götürdükleri tespit edildi.

Birisinin gözlemci olarak etrafa baktığı hırsızlık olayında iki çocuk yol kenarında bulunan tekerlekli araca yükleme yaptı. Toplam 15 dakika içinde kapıyı açıp malzemeleri çalan hırsız çocuklardan bir tanesi binanın güvenlik kamerasını gördü. Kameranın kendilerini çektiğini gören hırsızlardan birisi malzemeleri çaldıktan sonra el hareketi yaptı.

İŞTE O ANLAR



ŞİKAYETÇİ OLDULAR
AK Parti Bayraklı İlçe eski Başkan Yardımcısı Yücel Demir’e ait binanın altında bulunan ve Kaçaroğlu İnşaat’a kiralanan işyerinden malzemeleri çalan hırsızlar polisin çalışması sonrasında yakalandı. Üç çocuk gözaltına alınarak çocuk şube müdürlüğüne götürüldü. İşlemlerin ardından ifadeleri alındıktan sonra savcılığa sevk edildi.  Hırsızlardan şikayetçi olan bina ve dükkan sahipleri hırsızlık işleminin kamera kayıtlarına göre çok hızlı yapıldığını söyledi.

Egedesonsöz’e konuşan Demir, “Binayı ben yaptım. 30 yıldır burada oturuyoruz. Alt dükkanı satmıştım. İçinde benim de malzemelerim var. İnşaatlarda mutfaklar için kullandığımız malzemeleri götürmüşler. Diğer kolilerde de ev eşyaları vardı. Emniyet kısa sürede tespit etti. Yapanlar da belli oldu” dedi.