GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
2 Kasım 2023 Perşembe 09:48

İzmir'de motosiklet dolandırıcılığı!

İzmir’in Bayındır ilçesinde elektrikli motosiklet alan İsmail E. isimli bir vatandaş dolandırıldığını öne sürerek savcılığa şikayette bulundu.

Bayındır'da yaşayan İsmail E. iddiaya göre, bir alım-satım sitesinde uygun fiyatlı olduğunu gördüğü elektrikli motosiklet için İ.C.Y. ile pazarlık yaptı. Aralarında anlaşma yapılmasının ardından motosikletin teslimatı noktasında İsmail E.'ye güven veren İ.C.Y. hesabına 20 bin TL'nin yatırılmasını istedi. Parayı yatıran İsmail E.'ye motosiklet gelmediği gibi irtibat telefonları da kapandı. Mağdur olan İsmail E. durumu emniyet ekiplerine bildirerek şikayetçi oldu.

İsmail E. yaşadığı mağduriyetle ilgili yaptığı açıklamada “Motosikleti alım satım yapılan bir internet sitesinde gördüm. Karşı taraftaki satıcı Annemin motoruydu, annem öldü, o yüzden satış yapıyorum dedi. 23 bin TL dediler. 20 bin TL’de anlaştık. 3 bin TL’de kargo masrafı olacaktı. Parayı yollamamı istedi. Ben önce motosiklet gelsin, sonra parayı vereyim dedim. O da para çok ihtiyacı olduğunu söyledi. Ben de parayı gönderdim. Motosikletin yola çıkarıldığını söylediler. Almak için gittiğimde ise motosiklet gelmediği söylendi. Sonrasında telefon irtibat numaralarını kapattılar. Kendilerin ulaşamayınca ben de karakola gidip şikayetçi oldum” ifadelerini kullandı. (Bayındır Son Dakika)