GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
13 Temmuz 2017 Perşembe 12:24

İzmir'de kaybolan yaşlı adam 24 saattir aranıyor

Buca’daki evinden habersizce çıkan ve kendisinden 24 saattir haber alınamayan 70 yaşındaki Mehmet Şenöz her yerde aranıyor.

EGEDESONSÖZ- Buca’nın Çamlıkule Mahallesi’nde evinden çıktıktan sonra 24 saattir kendisinden haber alınmayan 70 yaşındaki Mehmet Şenöz her yerde aranıyor.  Alınan bilgiye göre, ikamet ettiği evinden ailesine haber vermeden ayrılan ve hafıza kaybı yaşadığı belirtilen 70 yaşındaki Mehmet Şenöz’den yakınları haber alamayınca polise haber vererek kayıp başvurusunda bulundu.  3 çocuğu ile birlikte yaşayan yaşlı adamı arama çalışmalarına hemen başlandı.  Mahalle sakinlerinin de seferber olduğu arama çalışmaları 24 saattir aralıksız olarak devam ediyor.

"BABAMIZA SAĞ SALİM KAVUŞMAK İSTİYORUZ"
Kayıp olan Mehmet Şenöz’ün kızı Nurgül Şenöz bir an önce babasının bulunmasını isteyerek, “ Babam dün öğlenden beridir kayıp. Hasta olduğu için durumundan endişe ediyoruz. Zaman zaman kendisi hastaneye giderdi ancak eve her zaman gelirdi. Ama bu sefer evden çıktığını görmedik. Yine de saat 18.00’e kadar bekledik. Gelmeyince endişelendik ve hemen kayıp başvurusunda bulunduk. Kendi ihtiyaçlarını giderebilecek durumda ancak ciddi sağlık sorunları var. Yaşlılığından kaynaklı olan sağlık sorunlarından kaynaklı evin yolunu bulamayabilir. Endişeliyiz. Bir an önce babamıza sağ salim kavuşmak istiyoruz. Görenlerin iletişime geçmesini rica ediyoruz” dedi.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da Şenöz’ün bir an önce bulunabilmesi için sosyal medya hesabından kayıp ilanı yayınladı. Başkan Piriştina, “ Çamlıkule’de ikamet eden 70 yaşındaki Mehmet Şenöz’den  dünden beridir haber alınamamaktadır. İletişim: 0542 898 82 04” mesajı ile Bucalı Mehmet Şenöz’ün bir an önce bulunmasını temenni etti.