GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
8 Temmuz 2017 Cumartesi 08:42

İzmir'de kanlı gece! Sokak ortasında cinayet!

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde kavgada bıçakla yaralanan 42 yaşındaki Serkan Kaplan yaşamını yitirdi.

Kemalpaşa Caddesi'nde kokareç tezgahı bulunan 27 yaşındaki Tarık B. ile aynı yerde çaycılık yapan Serkan Kaplan arasında dün gece bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Tarık B., tezgahından aldığı bıçağı Kaplan'ın vücuduna sapladı. Ağır yaralanan Serkan Kaplan çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile hastaneye götürülürken yolda öldü.

BABA-OĞUL TUTUKLANDI
İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde Serkan Kaplan'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Tarık B., emniyetteki sorgusunda, "Serkan Kaplan, çevredeki esnafı sıkıştırıp haraç istiyordu. Aynı şekilde babamı da sıkıştırıp haraç istemiş. Ben de babama destek olmak için yanına gittim. Serkan Kaplan tezgaha geldi ve yine haraç istedi. Biz de vermeyeceğimizi söyledikten sonra Serkan ileri geri konuşunca tartışmaya başladık. Ben de dayanamadım ve tezgahtan aldığım bıçağı Serkan Kaplan'a sapladım" dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Tarık B. ile olay sırasında yanında bulunduğu belirtilen babası Ahmet Servet B., adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 2 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)