GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
11 Aralık 2023 Pazartesi 09:04

İzmir’de her köşe başındalar… Dikkat zombi çıkabilir!

Son günlerde artan madde bağımlılığı sorunu Türkiye’nin en büyük sorunlarından birisi hale geldi. İzmir’de özellikle gençler arasında hızla yaygınlaşan madde bağımlılığı sebebiyle özellikle arka mahallelerde büyük dramlar yaşanıyor. Bugün Bornova ilçesinde madde bağımlısı bir genç annesini öldürürken sosyal medya hesaplarında çok sayıda gencin uyuşturucu sebebiyle sokak ortasında düşüp bayıldıkları ve vatandaşlara saldırdıkları görüldü.

EGEDESONSÖZ- Türkiye madde bağımlılığı sorunu ile adeta boğuluyor.

Genç kesimlerde oldukça yaygın olduğu görülen uyuşturucu madde bağımlılığı sebebiyle çok sayıda genç hayatını kaybederken aileler ise perişan durumda…

Madde bağımlılığının en yaygın olduğu kentlerden birisi olan İzmir’de ise tablo oldukça karamsar… Alınan tüm önlemlere rağmen madde bağımlılığının önüne bir türlü geçilemiyor.

Bugün Bornova ilçesinde 23 yaşındaki B.Ç. madde bağımlılığın etkisi ile annesi Fazile Ç.’yi döverek öldürürken yine aynı saatlerde çok sayıda gencin madde etkisiyle sokak ortasında baygınlık geçirdiği ve çevreye saldırdıkları sosyal medya hesaplarında görüldü.

Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerinden meydana gelen iki ayrı olayda maddenin etkisiyle kendinden geçen gençlerin kendine geçtiği ve insanlara saldırdıkları görüldü. Şahıslar emniyet birimlerinin olay yerine gelmesi ile kontrol altına alındılar.