GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
16 Mart 2016 Çarşamba 17:03

İzmir’de gözyaşları sel oldu: Sueda’ya veda…

Uğur Ç. tarafından pompalı tüfekle ateş edilerek öldürülen 17 yaşındaki Sueda Üçoğlu sonsuzluğa uğurlandı.

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, bir süre önce ayrıldığı ve konuşmak için çağırması üzerine evine gittiği Uğur Ç. tarafından pompalı tüfekle ateş edilerek öldürülen 17 yaşındaki Sueda Üçoğlu'nun cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

- BABASI DA KATİLMİŞ!..



Genç kız için İkiçeşmelik Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Sueda'nın annesi Ayşegül Üçoğlu, yakınları ve yüzlerce kişi katıldı. İkindide kılınan cenaze töreninin ardından Sueda Üçoğlu'nun cenazesi İkiçeşmelik Caddesi'nde bir süre omuzlarda taşındı. Gözüyaşlı 2 çocuk annesi Ayşegül Üçoğlu kızının tabutuna son kez dokundu ve "Babanın yanına gidiyorsun kızım" diye feryat etti.

Daha sonra genç kızın cenazesi, yaklaşık 7 ay önce kanserden hayatını kaybeden babası Taner Üçoğlu'nun da kabrinin bulunduğu Altındağ Semtindeki Kokluca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada sevk edildiği adliyede tutuklanan katil zanlısı Uğur Ç.'nin, daha önce işlediği bir suç nedeniyle hapis yattığı ve bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi. (dha)