GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
11 Kasım 2016 Cuma 18:54

İzmir’de çifte operasyon, ‘sahte içki’ ve uyuşturucu satışına darbe!

Kemalpaşa ilçesinde, 6 bin 100 litre el yapımı şarap ve 322 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi. Beydağ’da da 62,5 kilogram esrar ele geçirildi, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, 6 bin 100 litre el yapımı şarap ve 322 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi, şüpheli 10 kişi hakkında fezleke hazırlanarak savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kemalpaşa ilçesi Yukarıkızılca, Aşağıkızılca ve Ören mahallelerinde "İş yerinde halk sağlığının korunması ve sahte alkol ile sigara tüketiminden" dolayı oluşabilecek vakaların önüne geçilebilmesi amacıyla başlattığı çalışma kapsamında 12 adrese operasyon düzenledi.

Jandarma ekiplerinin ev ve iş yerlerinde yaptığı aramalarda, 6 bin 100 litre el yapımı kaçak şarap, 322 paket gümrük kaçağı sigara ile ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. 

Şüpheliler M.G, H.A, A.İ, T.F, A.S, B.Y, H.B, C.Y, İ.K. ve M.F hakkında "sahte içki ve kaçakçılık" suçlarından fezleke hazırlanarak Kemalpaşa Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

BEYDAĞ’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
İzmir'in Beydağ ilçesinde düzenlenen operasyonda 62,5 kilogram esrar ele geçirildi, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beydağ ilçesi Kurudere Mahallesi'nde ormanlık alana hint keneviri ekildiği ve esrar elde edildiği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Jandarma ekipleri, D.K. ve oğlu U.K'ye ait ev ve arazide yaptıkları aramalarda 62,5 kilogram esrar ele geçirdi.

Şüphelilerden U.K'nin gözaltına alındığı, D.K'nın yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi. (AA)