GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
5 Ocak 2023 Perşembe 15:31

İzmir'de bir mahalle isyanda!

İzmir’in Gaziemir ilçesinde bir fabrikanın bacasından çıkan duman sosyal medyada gündem oldu. Videoyu çeken vatandaş yetkililerden konunun çözülmesi için yardım talep etti.
Ahmet Can KARATAŞ/ EGEDESONSÖZ- İzmir’in Gaziemir ilçesi’nde yer alan bir fabrikanın bacasından çıkan dumanlar bölge halkının tepkilerine neden oldu. Bacadan çıkan dumana ait görüntüleri sosyal medyadan paylaşan bir vatandaş yetkililerin sorunu çözmesini istedi.

Paylaşımında İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hemşeri İletişim Merkezi, Gaziemir Belediyesi, Sağlık Bakanlığı ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nı etiketleyen vatandaş “Zehir soluyoruz. Kimse buna engel olmayacak mı? !!!” ifadelerini kullandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hemşeri İletişim Merkezi talebi üzerine adres bilgilerini paylaşan sosyal medya kullanıcısı fabrikanın 9 Eylül Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 692 sokak ile 695’inci sokakların arasında bulunduğunu belirtti. Paylaşımda bacadan çıkan kurumların kendilerine kadar ulaştığını da ifade etti.