GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
16 Nisan 2016 Cumartesi 14:38

İzmir’de başkanları ve vekilleri buluşturan açılış!

Köz Develi Pidesi, Kebap ve Çorba Salonu hizmete alınırken açılış siyaset ve esnaf dünyasının temsilcilerini buluşturdu.

EGEDESONSÖZ - Kayseri bölgesi ve doğunun lezzetlerini buluşturan Köz Develi Pidesi, Kebap ve Çorba Salonu çok sayıda vatandaşın katılımıyla hizmete girdi.

Pınarbaşı’nda hizmete giren işletmenin açılışına Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, AK Parti İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Necip Kalkan, Eski Milletvekilleri, İzmir Eski Milletvekili Murat Koç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zekeriya Mutlu, Bornova Belediyesi eski başkan adayı İlhan Kaya, Bornova ve Pınarbaşı esnaf başkanları, meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, esnaf odalarının temsilcileri ve mekanın sahibi Dokak ailesinin sevenleri ve vatandaşlar katıldı.



İZMİR’E HAYIRLI OLSUN!
Açılışta konuşan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, “İşletmemiz Pınarbaşı, Bornova ve İzmirimze hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Böyle günlerde birlik ve beraberliği sağlamamızdan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Dokak ailesine de böyle bir tesis alanı açtıkları için çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ise “Burası bir açılıştan çok mini bir foruma dönüştü. Arkadaşlarımız gerekleri söyledi Bende son olarak, bize umut lazım. Bizde umudu böyle birlik ve beraberlik içerisinde yeşertmeye çalışıyorum. Umudun yeşermesi için katkı koyan Dokak ailesine selam olsun. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, “Dokak ailesine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah bol kazanç versin. Allah büyük işletmelere dönüşmesini nasip etsin” ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan şöyle konuştu: Beni dinlerken bir şu çiçeklere bakın, bir de buraya gelenlere bakın. Dokak ailesinin bu kadar çok sevilmesinin sebebi sevgi, saygı, temizlik ve kalitedir. Allah yürü ya kulum derse, peygamber sopayla kovalarmış. Dokak ailesini en iyi yaparak hizmet vermeye çalışıyor. Bu işletmenin hayırlı olmasını diliyorum. İstihdam yaratacak yeni tesislerin açılmasını temenni ediyorum. Güzel çay içmek için, güzel su lazım. Dokak ailesi de Kayseri’nin Develi ilçesinde namını duyduğumuz ustayı da alıp getirmiş… Herkese çok teşekkür ediyorum. 

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zekeriya Mutlu, “Dokak ailesine yeni açtıkları işletme için teşekkür ediyorum. Öncelikle çok zor bir süreçten geçiyoruz. Doğu ve Güneydoğu’dan gelen şehit haberlerinde dolayı bir yanımız kırık. Fakat birlik ve beraberliğimizi bugün olduğu gibi her zaman gösteriyoruz. Küçük bir işletme olan yerde 15 kişi çalışıyor. Böyle tesislerin istihdam yaratması açısında çok önemli. Buraya yağ, su, içecek, ekmek, et, gıda malzemesi getiren kişilerde var. Bunlara baktığımızda inanılmaz bir çarpan etkisi yaratıyor. Böyle tesislerde bu açıdan bakmak gerekiyor. Bize büyük görev düşüyor. Böyle tesislerin yaşaması ve istihdam yaratabilmesi için destek sağlamamız gerekiyor. Niyet hayır, akıbet hayır olsun. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

MHP Eski İzmir Milletvekili Murat Koç, “Hayırlı uğurlu olsun. Böylesine nice tesislerin kazandırılmasını ve istihdam sağlamasını diliyorum. Dokak ailesine ve Pınarbaşı’na hayırlı olmasını diliyorum” derken, Bornova Belediye Başkan Adayı Eski Milletvekili İlhan Kaya da “Dokak ailesine hayırlı olmasını diliyorum. Eskiler buradaki nar bayramlarının olduğu zamanları bilir. İnşallah yine o eski günlerdeki gibi olur. Yalnız fiyatları biraz düşürsünler. Yeni evlenenlere yardımcı olalım” diye konuştu.