GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Nisan 2022 Cuma 15:16

İzmir'de 'aklı selim' gerilimi... Sürekli: CHP’nin hizmet zafiyeti aşikâr!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a yönelik kullandığı "'AK'lıevvel" kelimesine yanıt veren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Bize aklı evvel diyen CHP, keşke biraz ‘aklı selim’ olsaydı! O zaman kendi faaliyet envanterini tutabilir; ortaya İzmir için ne üretip üretmediğinin hesabını yapabilirdi!" dedi ve "İşe bize saldırmakla başlayan CHP’nin hizmet zafiyeti aşikâr" sözlerini ekledi.

EGEDESONSÖZ - İzmir'de Cumhuriyet Halk Partisi ve AK Parti arsında yaşanan 'aklı selim' tartışması hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın sosyal medya paylaşımı sonrası Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Uçuracağız deyip batırdıkları ekonomimizin haline, eşe dosta yandaşa ihalesiz peşkeş çekilen, astarı yüzünden pahalı projelere gelen eleştirilere karşı, her defasında dış güçleri ve pandemiyi bahane ederek söze başlayan 'AK'lıevvellerden birisi, aynalara küsmüş" ifadelerini kullanmıştı.

SÜREKLİ'DEN YÜCEL'E 'MERTÇE' YANITI
Yücel'in paylaşımına, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den tepki geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Sürekli, "Bize aklı evvel diyen CHP, keşke biraz ‘aklı selim’ olsaydı! O zaman kendi faaliyet envanterini tutabilir; ortaya İzmir için ne üretip üretmediğinin hesabını yapabilirdi! Keşke biraz sorumluluk sahibi olsalardı da tutamadıkları sözlerle ilgili mertçe açıklama yapabilselerdi. Haklı eleştirilerimiz karşısında kendileriyle yüzleşmeleri gerekirken; işe bize saldırmakla başlayan CHP’nin hizmet zafiyeti aşikâr. İzmir halkı büyüttükleri sorunlar, yarattıkları krizler, tartışmalı işleri ve tutmadıkları sözleri ile ilgili açıklama bekliyor; laf ebeliği değil!" yanıtını verdi.