GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
11 Ağustos 2016 Perşembe 19:56

İzmir’de acı veda: Bugün gelinlik provasına gidecekti…

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve hastanede ölen 26 yaşındaki Ecem Haliloğlu ile teyzesi 60 yaşındaki Lütfiye Yurdaer'in cenazeleri toprağa verildi.

İzmir'in Konak İlçesi'nde ailesiyle hava almak üzere gittiği sahilden dönüşte Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve hastanede ölen 26 yaşındaki Ecem Haliloğlu ile teyzesi 60 yaşındaki Lütfiye Yurdaer'in cenazeleri toprağa verildi.

Bahçelievler Kulalı Hancıoğlu Hacı Halil Camii'nde düzenlenen cenaze törenine, 10 gün sonra dünya evine girecek olan Ecem Haliloğlu'nun annesi Şefik Haliloğlu, yaklaşık 7 ay önce nişanlandığı Bircan Tektaş, ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı. Ecem'in bugün gelinlik provası yapacağı öğrenilirken, düğününde kullanacağı duvağı tabutunun üzerine örtüldü.

İkindi üzeri kılınan cenaze namazının ardından Ecem Haliloğlu Yeni Buca Mezarlığı'nda, Lütfiye Yurdaer ise Örnekköy Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. (dha)