GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
13 Mart 2018 Salı 14:17

İzmir'de CHP’den İYİ Parti’ye geçen o isim konuştu: Beraberimde bin 500 kişi daha getireceğim!

CHP İzmir İl Örgütü’nde siyaset yaparken karar alan ve İYİ Parti saflarına katılan Serkan Uçma geçtiğimiz günlerde gerçeklen kongrede Başkan Ulupınar’ın yeni yönetim kurulu listesinde yer aldı. Uçma, “Kişisel olarak bana yakın yaklaşık bin 500 kişi İYİ Parti saflarına katılacak” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İYİ Parti’ye geçen Serkan Uçma, İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın kongredeki yeni yönetim kurulu listesinde kendine yer buldu.

CHP Konak İlçe Örgütü’nde geçmiş dönemlerde başkan yardımcılığı ve il delegeliği yapan Uçma kararı hakkında önemli açıklamalarda bulunurken, ilerleyen günlerde yeni partisine büyük bir katılımın sağlanacağını söyledi.

BERABERİMDE BİN 500 KİŞİ GETİRECEĞİM
Uçma, “Tek umudum Meral Akşener’i cumhurbaşkanı yapmak. İzmir Türkiye için çok önemli. Zaten kurultayımızın ardından il binasında imza töreni gerçekleştireceğiz. Kişisel olarak bana yakın yaklaşık bin 500 kişi İYİ Parti saflarına katılacak. Bu yeni arkadaşlarımız içinde CHP’li, AKP’li olanlar da var. Ayrıca çeşitli sivil toplum kuruluşları, dernek üyeleri de İYİ Parti’ye katılacak. Hep birlikte bu çatı altında siyaset yapacağız” dedi.