GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İş Dünyası
28 Mart 2023 Salı 17:55

İzmir-Midilli seferleri başlıyor!

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Meclis toplantısında konuşma gerçekleştiren İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Meclis Başkan Vekili ve İZDENİZ Genel Müdürü Ümit Yılmaz, İzmir ve Midilli arasında seferlerin bu sene yeniden başlayacağını ifade ederek 5 Nisan’dan itibaren bilet satışının olacağına dair müjdeyi paylaştı.

Ozan EKİZ / EGEDESONSÖZ – İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Argun Gündüç’ün yurt dışı seyahati sebebiyle Meclis Başkanı olarak İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Meclis Başkan Vekili ve İZDENİZ Genel Müdürü Ümit Yılmaz görev aldı.

‘KAPI VİZESİNİN KALDIRILMASINI TALEP ETTİK’
İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, konuşması esnasında “İZDENİZ’in İzmir-Midilli arasında bildiğimiz kadarıyla bir çalışması yok ama ümit ediyorum bu sene bu bağlantı yine sağlanır” ifadelerini kullandı. Öztürk’ün ifadelerinin ardından söz alan Yılmaz, İzmir – Midilli arasında yapılacak olan seferlere dair müjdeli haberi verdi. Geçen sene Haziran ayında başlayan seferlerin bu sene 5 Nisan’dan itibaren bilet satışına başlayacağının müjdesini veren Yılmaz, “Geçen hafta Midilli’ye bir seyahat yaptık. Onlar da heyecanlı. Oradan da İzmir’e gelmek isteyenler var. Bizim en büyük sorunumuz kapı vizesi. Onun kaldırılmasını talep ettik. Her Cuma buradan hareketle Pazar günü oradan dönüşümüz var. 5 Nisan’da bilet satışı başlayacak” ifadelerini kullandı.