GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
27 Ağustos 2021 Cuma 14:31

İzmir Fuarı’nda lunapark müjdesi! (Fiyatlar belli oldu)

İzmir Enternasyonal Fuarı'nın simgelerinden olan ve uzun süredir kapalı tutulan lunaparkın fuar açılışında yeniden devreye gireceği bildirildi.

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ – İzmir Enternasyonal Fuarı’nın en büyük eğlencesi, olmazsa olmazı Lunapark, bu yıl 90. kez düzenlenecek fuarda açık olacak. Geçtiğimiz yıl yapılan fuarda, pandeminin ağır koşulları nedeniyle çalıştırılmayan dönme dolaplar, atlıkarıncalar, salıncaklar başta olmak üzere tüm oyun grupları, 3-12 Eylül tarihlerinde açık olacak.

COŞKUN: BAŞKAN SOYER’DEN MESAJ GELDİ
İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, lunaparkın açılması için çeşitli temaslarda bulunduklarını söyledi. Lunaparkın yıllardır işletmecisi olan Önder Coşkun ise 22 aydır oyuncakların çalışmadığını, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Lunapark’ı fuar sürecinde çalışacak şekilde hazırlıklarınızı yapın” çağrısı üzerine tüm oyuncak gruplarının bakımlarının yapıldığını ve fuara hazır olduğunu bildirdi. Coşkun, “Büyük bir heyecan içerisindeyiz. Fuar ziyaretçilerini eğlendirmek, geçmişteki o güzel günlere götürmek için sabırsızlanıyoruz. Lunapark ile hasret gidermek isteyen herkesi fuara bekliyoruz” dedi.

Diğer yandan oyuncakların hepsinin 15 TL olduğu ve kombine (10 bilet) fiyatının 130 TL olduğu bildirildi.