GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
24 Kasım 2023 Cuma 10:39

İzmir Emniyeti’nden ‘hayalet nişancı’ açıklaması!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde iddiaya göre iki ay içerisinde aynı parkta farklı zamanlar içinde ateş açılması sonucu 5 kişi ile 1 köpeğin yaralanması ve 1 köpeğin hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’nden açıklama geldi.

EGEDESONSÖZ- Nergis Mahallesi’nde bulunan ve vatandaşlar tarafından “Korsan Parkı” adıyla bilinen yeşil alanda iddiaya göre iki ay içerisinde aynı parkta farklı zamanlar içinde ateş açılması sonucu 5 kişi ile 1 köpeğin yaralanması ve 1 köpeğin hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak İzmir Emniyet Müdürlüğü’nden açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Polis merkezine herhangi bir müracaatı bulunmayan, Müşteki ile irtibat kurulmuş, konunun  15.11.2023 günü saat 13:50 sıralarında Nergis Mah. 6018  Sk. üzerinde iş yeri önünde gerçekleştiği anlaşılan , “Taksirle Yaralama” konusuyla ilgili Sevgi TEVŞİ'nin alınan ifadesinde;

15.11.2023 günü saat 13:50  sıralarında bahse konu olay adresinde bulunan  işyerine girdiği sırada önce ince bir şekilde çat diye ses duyduğu akabinde ayağında bir ağrı hissettiği ayağına baktığında kan aktığını gördüğünü, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kendi imkanlarıyla gittiğini  ve ayağına saçma isabet ettiğini öğrendiğini, kimseden şüphelenmediğini olay anında herhangi şüpheli bir durum yaşamadığını, davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiştir.  Olay yerinde gerekli incelemeler yapılmış, gerekli çalışmalar başlatılmıştır.  Konu ile ilgili polis merkezlerimize intikal eden başka bir müracaat olmadığı anlaşılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur”