GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Mart 2016 Salı 10:23

İzmir CHP’nin STK zirvesine çıkarma yapacak!

CHP Genel Merkezi’nin 5 Mart’ta düzenleyeceği büyük STK toplantısına İzmir’den çok sayıda dernek katılacak. Çalışmaları devam eden program için davetiyeler gönderilmeye başlandı. İl Başkan Yardımcısı Ednan Arslan, “Bu hafta içinde kimlerin gideceği netleşecek” dedi.

Gökhan KOÇ/EGEDESONSÖZ - CHP Genel Merkezi’nin 5 Mart’ta gerçekleştireceği büyük STK toplantısı için hazırlıklar başladı. 

STK’lar, inanç dernekleri ve sendikaların katılacağı Ankara’daki toplantıda parlamenter sistem, hukuk ve başkanlık tartışmaları konusunda görüşler alınacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla gerçekleştirilecek toplantıya İzmir’den sendikalar, sivil toplum kuruluşları, meslek oda ve birlikleri, köy dernekleri ve inanç dernekleri gibi kuruluşlar davet edilmeye başlandı. Genel merkez ile il başkanlığının koordineli çalışması sonrasında İzmir’den büyük katılım bekleniyor.

ATO Congresium Kongre Merkezi'ndeki toplantının hazırlıkları devam ederken İzmir’deki çalışmaların sürdüğünü belirten STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ednan Arslan, “Bu toplantıya tüm Türkiye’den katılım olacak. İzmir’den de herkese davet gönderdik. Kesin olarak kimlerin katılacağı Çarşamba günü belli olacak. Bu hafta içinde durum tam olarak netleşir. Büyük katılım bekliyoruz” dedi.