GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Ocak 2024 Salı 15:58

İzmir Büyükşehir adaylığı için adı geçiyordu... Vekil Çankırı’ya ‘falcı’ şoku!

31 Mart seçimleri için İzmir kehanetini açıklayan Astrolog Nuray Sayarı, İzmir Büyükşehir adaylığı ile anılan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın ‘kadın mı erkek mı aday olacak’ sorusuna dikkat çekici bir yanıt verdi. İzmir’i AK Parti’nin kazanacağını belirten Sayarı, AK Parti adayının erkek olacağının altını çizdi. Öte yandan geçtiğimiz günler Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Çankırı’nın büyükşehir adaylığı konusunda görüştüğü, Erdoğan’ın Çankırı’nın adaylığına sıcak bakmadığı aktarıldı.

EGEDESONSÖZ- Yeni yıla girilmesi ile birlikte 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçim heyecanı artmış durumda.

Tüm siyasi partilerde aday belirleme süreçleri hız kesmeden devam ederken bir yandan ise TV ekranlarında özellikle 3 büyük kent olan İstanbul, Ankara ve İzmir’de ‘adaylar kimler olacak?’ soruları tartışılmaya devam ediyor. Bu kapsamda CNN Türk’de dün gece yarısı yayınlanan ‘Neler oluyor?’ programında ise ilginç anlar yaşandı.

Astrolog Nuray Sayarı katıldığı programda 2024 kehanetlerinde bulunurken İzmir ile ilgili de dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

İzmir için de kehanette bulunan Sayarı, “İzmir'i alma olasılığı çok yüksek AK Parti'nin. İzmir'de değişimi görüyorum. Ankara'da yine CHP olarak görüyorum" diye konuştu.

ERKEK ADAY KAZANACAK
Star Gazetesi Yazarı Coşkun Başbuğ’a mesaj atan Ceyda Bölünmez Çankırı'nın 'erkek aday mı kazanacak kadın aday mı?' sorusuna yanıt veren Sayarı, Erkek aday. Kadın aday değil. Keşke kadın aday kazansaydı ne güzel olurdu" dedi.

İKTİDAR GÜCÜNE GÜÇ KATACAK
İzmir’i AK Parti’nin almasının ülkenin hayrına olacağını belirten Sayarı, “Astrolog olarak şunu görüyorum. İzmir İstanbul’u Ankara alır. Bunun gibi bir çok yeri alır. Gücüne güç katacak hükümet. Bu da ülkenin hayrına olacak.

ERDOĞAN SICAK BAKMADI
Öte yandan AK Partili Çankırı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında İzmir Büyükşehir adaylığı konusunda bir görüşme yapıldığı öğrenildi. Görüşmede Erdoğan'ın Çankırı’nın adaylığına sıcak bakmadığı bildirildi.