GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Aralık 2017 Perşembe 13:06

İyi Partili Ulupınar’dan o belgelere cevap: Meşhur olmak için başka kapı arasın!

İl Başkanı Ulupınar, AK Parti İlçe Başkanı Bilgi hakkında, “Aslında partisine zarar veriyor adamcağız. Acemiliğinden dolayı hazine bulmuş gibi atlamış. Meşhur olmak için başka kapı arasın. Ne söylediysem hepsinin arkasındayım” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İyi Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, AK Parti İlçe Başkanı Aslan Bilgi’nin kamuoyuna sunduğu belgeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Ulupınar’ın AK Parti’ye üye olmadığını ifade etmesi üzerinden konuşan İlçe Başkanı Aslan, 2014-2017 yılları arasına ait belgeler paylaşmıştı. Ulupınar’ın AK Parti üyesi olduğunu söyleyen Aslan, ‘Bu apaçık yalan bir açıklamadır’ açıklamasında bulunmuştu.

MEŞHUR OLMAK İÇİN BAŞKA KAPI ARASIN!
Egedesonsöz’e konuşan İl Başkanı Ulupınar ise Aslan’a cevap verdi ve “Aslında partisine zarar veriyor adamcağız. Partiyi sahtekarlıkla suçlamak istemem ama benim o belgelerde imzam yok. Ben DYP’den istifa ettim Yargıtay’da… Ayrıca AK Parti’den de istifa ettim. İşte bunun için etmiştim. Siyaseti bilen biri olarak yarın bir gün sıkıntıya girmeyeyim diye istifa ettim.  Aslan da hazine bulmuş gibi atlamış işin üstüne acemiliğinden dolayı. Meşhur olmak için başka kapı arasın. Ben ne söylediysem hepsinin arkasındayım. Gitsinler Yargıtay’a baksınlar, nereden istifa ettiğimi öğrensinler” dedi. 

AK PARTİ'DEN İYİ PARTİ'Lİ ULUPINAR'A 'BELGELİ' CEVAP!

NE OLMUŞTU?
AK Parti Narlıdere İlçe başkanı Aslan Bilgi, Ulupınar’ın 2014 yılında üye olduğu, 2017 yılında da üyeliğinin iptali için noter yazısı gönderdiğini ve yönetim kurulu kararıyla üyeliğinin düşürüldüğüne dair belgeleri kamuoyuna sundu.

Bilgi, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, “Ulupınar bir gazeteye verdiği beyanatta Ak Parti veya başka bir partiye asla olmadım demiş. Bu apaçık yalan bir açıklamadır. Ulupınar 2014 ocak ayında Ak Parti Narlıdere ilçe teşkilatımıza üye olmuştur. Üyelik rozetini de bizzat Binali Yıldırım takmıştır. 2017 yılına kadar da üyemiz olarak devam etmiştir. 25 Eylül 2017’de noter aracılığıyla üyelik iptali için ilçemize başvurdu. Bizde 3 Ekimde gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantısıyla üyeliğini düşürdük. DYP’den değil Ak Parti’den istifa ederek İyi Parti’ye geçmiştir.”