GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Kasım 2017 Çarşamba 17:07

İyi Parti İzmir'in başkanından ilk mesaj: Her kesimi kucaklayacağız

İyi Parti’nin İzmir il başkanlığı görevini verdiği Yıldırım Ulupınar kısa sürede yönetimin belirleneceğini söyledi. Ulupınar, “Her kesimi kucaklayan, geniş bir yönetim olacak” dedi.

EGEDESONSÖZ- Meral Akşener’in öncülüğünde kurulan İYİ Parti’nin İzmir İl Başkanlığı görevine atanan Yıldırım Ulupınar kısa sürede yönetimin kurulacağını belirtti.

İYİ PARTİ İZMİR O İSME EMANET!

Egedesonsöz’e konuşan Ulupınar, “Hayırlısıyla bu görevi partimiz bana verdi. 15 gün içinde yönetimi belirleyeceğiz. Bu arada ilçelerimizde atamalar yaparız. İl binamızın kuruluşu ve çalışmaları da sürüyor. Yönetimde her kesimden, tüm siyasi partilere hitap eden isimler olacak. Özellikle kentin genelini kucaklayacak, toplumun hassasiyetlerini bilen arkadaşlarımızla yolumuza devam edeceğiz. Her önüne gelenin, toplumda itibarı olmayanın girebileceği değil saygınlığı, özellikleri olan insanların buluşabileceği bir çatıyı kuracağız. İzmir bizim için çok önemli bir yer. Ben de siyasetin içinden geliyorum. Aktif görevler yaptım. Kenti biliyorum ve tanıyorum. İzmir için iyi şeyler olacak. Türkiye’mizde iyi işlere imza atılacak” dedi.