GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Stil
18 Eylül 2023 Pazartesi 13:47

İşte ruh halinizi iyileştiren renkler

Belli renklerin mutlu hissetmemizi sağlayan dopamin hormonunu tetiklediğini biliyor muydunuz? Pinterest'ten fırlamış sıcak renkler, güneşle güçlerini birleştirerek modunuzu yükseltmeye yardımcı oluyor. Sessiz nötrleri ve renksiz kombinleri rafa kaldırın. İşte daha iyi hissetmek için gardırobunuza mutlaka eklemeniz gereken dopamin renkleri!

Tarih gösteriyor ki, zor bir dönemden sonra moda da umutlu hissettirmeye doğru evriliyor. 1950'lerin savaş sonrası modasındaki renk ve hacim kullanımı gibi pandemi sonrası da daha iyi hissetmek için sıcak renklere ısındık. Zaten yaz aylarında daha renkli ve eğlenceli kıyafetler giymeye meyilliyiz ama bu sonbaharda da dopamin renklerine daha fazla tutunacağız. Peki dopamini gardırobumuza en şık haliyle nasıl ekleriz? 

Renkleri karıştırın 

Renkleri kullanmak konusunda ustalığınızı göstermek ve ekstra şık görünmek için renkleri birbirleriyle kombinleyin.

Desenlere başvurun 

Yazın olmazsa olmazı çiçek desenleri, meyve baskıları, artistik sulu boya dokunuşları, saykodelik girdaplar, gökkuşağı çizgileri, dama desenleri... Herbiri birbirinden daha neşe saçan bu desenleri gardırobunuza ekleyerek hem moda zevkinizi sahneye koyun hem de kendinizi iyi hissedin.