GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
13 Şubat 2024 Salı 13:37

İntihar girişiminde bulundu… ‘Zorla fuhuş yaptırılıyor, polis rüşvet alıyor!’

İzmir’de Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde akli dengesi yerinde olmayan bir şahıs Bornova’da mafya eliyle zorla fuhuş yaptırıldığını ve olayla ilgili olarak emniyet güçlerinin içerisinde polislerin rüşvet aldığını iddia ederek intihar girişiminde bulundu.

EGEDESONSÖZ – İzmir’in en işlek caddelerinden biri olan Alsancak Kıbrıs Şehitleri’nde bir şahıs intihar girişiminde bulundu.

34 yaşında olan şahsın bipolar bozukluğuna sahip olduğu öğrenildi. Sokak ortasında intihar girişiminde bulunan ve akli dengesi yerinde olmayan şahıs, boğazına bıçak dayayarak, Bornova’da mafya eliyle zorla fuhuş yaptırıldığını ve olayla ilgili olarak emniyet güçlerinin içerisinde polislerin rüşvet aldığını iddia etti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya seslenen şahıs, “Ali Yerlikaya’ya sesleniyorum. Bornova’da uyutarak zorla fuhuş yaptırıyorlar. Bir mafya eliyle yaptırılıyor. Ailesi ve polis de bunların farkında. Ülkenin durumu budur. Bunu söyleyenleri öldürmeye çalışmaktadırlar. Rüşvet almayan kimse kalmamıştır. Adalet istiyoruz” dedi.

Şahıs kısa süre sonra çevredeki emniyet güçleri tarafından etkisiz hale getirildi.