GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
27 Temmuz 2023 Perşembe 16:16

İnciraltı’nda plan zirvesi!

İnciraltı planlarının askı sürecinin tamamlanmasının ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın bürokratları toprak sahiplerine planlara dair bilgileri aktardı. Yapılan toplantıya ayrıca AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya katıldı.

EGEDESONSÖZ – İnciraltı planlarının askı sürecinin tamamlanmasının ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkilileri toprak sahiplerini bilgilendirmek için İzmir’e geldi.

Balçova Termal Otel’de gerçekleştirilen toplantıya bakanlık nezdinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıkları Koruma Genel Müdürlüğü, İmar ve Planlama Daire Başkanlığı, İzmir İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Toplantıya bilgi almak ve görüş alışverişinde bulunmak için AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya da katıldı.

Toplantıya dair detayları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan AK Partili Kaya, “Bugün, Balçova ve Narlıdere Belediye Başkanlarımızın katılımlarıyla, bakanlık tarafından yürütülen İnciraltı planlama çalışmalarının detaylarını görme imkanı bulup, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın bürokratlarına, il müdürümüze ve belediyelerimizin bürokratlarına titiz çalışmaları ve bu faydalı toplantı için teşekkür ediyorum. Mesele İzmir olunca, mesele İzmirli hemşehrilerimizin menfaati söz konusu olunca, geri kalan her şey teferruattır” dedi.