GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
3 Nisan 2017 Pazartesi 14:29

İnciraltı'da kazma-kürek-baretle 'açılışa hazırız' mesajı

İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu üyesi bir grup, baret takarak, ellerinde kazma ve kürekle İnciraltı'nda bir araya geldi.

İZMİR - İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut, bölgede yapımı planlanan İzmir Körfez Geçişi Projesi (İZKARAY) ve İnciraltı planlaması dolayısıyla '' Bizler toprak sahipleri olarak, İzmir'in faydasına olacak her projeye destek olacağız.'' dedi.

Platform üyesi bir grup, baret takarak, ellerinde kazma ve kürekle İnciraltı'nda bir araya geldi. 

Platform Başkanı Karabulut, basın açıklamasında, Karşıyaka ve Balçova'yı birbirine bağlayacak olan İzmir Körfez Geçiş Projesi'nin büyük fayda getireceğini dile getirdi. 

Sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarına gerçekleştirdikleri ziyaretlerde bu projenin ortak istek olduğunu gördüklerini belirten Karabulut, ''Bizler toprak sahipleri olarak, bugüne kadar koruyup kolladığımız, dedelerimizin emaneti olan topraklarımızı şehrimize fayda sağlayacak bir şekilde teslim etmek istiyoruz. Bizler, İzmir'in faydasına olacak her projeye destek olacağız.'' dedi. 

Grup üyeleri, daha sonra hazırladıkları kurdele ve makasla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a açılış için hazır oldukları mesajını verdi. (AA)