GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
23 Temmuz 2020 Perşembe 11:30

İnciraltı Mağdurları'ndan Erdoğan'a pankartlı çağrı: Lütfen el veriniz!

40 yıldır mağduriyet yaşayan 100 kadar toprak sahibi, iki ayrı noktaya iki ayrı mesaj taşıyan pankartlar asarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek talep etti.

EGEDESONSÖZ- İnciraltı Toprak Planlama Mağdurları, bunca yıldır yaptıkları eylemlerden sonuç alamayınca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım talep etmeye karar verdi. İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut ve 100 kadar toprak sahibi, yaptıkları basın açıklamasının ardından Balçova'da iki ayrı noktaya iki ayrı mesaj taşıyan pankart asarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan destek istedi.

SON UMUDUMUZ, CUMHURBAŞKANI
İnciraltı Toprak Planlama Mağdurları'nın son umudunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirten Tayfun Karabulut, "Maalesef İzmir bizi duymuyor, görmüyor, konuşmuyor. Aslında biz beş nesildir, bu topraklarda yaşayan İzmirli aileleriz. Sanki biz yokmuşuz gibi davranılması, bu toprakların geleceği hakkında İzmir'in hala bir fikrinin olmaması, bizi çok üzüyor, derinden yaralıyor. İsteğimiz, Ankara'dan İzmir sevdalısı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bizi duymasını ve bu İzmir'in kadersizliğine artık son vermesini bekliyoruz" dedi.

İnciraltı Toprak Planlama Mağdurları'nın Çeşme Otoyolu'nun Balçova noktasındaki üstgeçit ve Üçkuyular'daki Levent Marina önüne astıkları pankartlar, "İzmir sevdalısı Cumhurbaşkanımız, İnciraltı planlaması için ilginize ihtiyacımız var. lütfen el veriniz" ve "İzmir sevdalısı Cumhurbaşkanımız, 40 yıllık İnciraltı planlama sorununun çözümü için iradenize ihtiyacımız var. Lütfen el veriniz" mesajlarını taşıyor.