GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Nisan 2023 Perşembe 15:40

İnan CHP’ye ‘liste’ üzerinden yüklendi: 6 saatlik hamburgerci ziyaretinde hazırlanmış!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin milletvekili adaylığı listelerini eleştiren AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, “CHP'nin İzmir milletvekili adaylığı listesi Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti sırasında 6 saatlik hamburgercide kaybolması sırasında hazırlanmış. Emniyet güçleri içinde paralel yapılanmaya kalan var, Atatürk'e hakaret eden var, Mehmetçiğe çocuk katili iftirasını atan var. Biz yerel seçimlere gidersen Sayın Soyer iş başına gelince bazı şeylerden şüphelenmiştik. Ancak şimdi puzzlenin parçası oturdu” diye konuştu.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir’de gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan muhalefete sert sözlerle yüklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP’nin milletvekilliği adayları üzerinden yüklenen İnan, CHP Lideri’nin ABD ziyaretine de atıfta bulundu.

İNAN:  ŞİMDİ PUZZLEIN PARÇASI OTURDU
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan CHP'ye liste üzerinden yüklenirken, "İnşallah Ramazan ve Kurban Bayramları arasında bir bayramımız daha olacak. O da 14 Mayıs'ta partimizin iktidar bayramı olacak.Şimdiden kutlu olsun. Bizim en büyük motivasyonumuz  seçim  gecesi Cumhurbaşkanımızın konuşmasını buradan balkondan İzmirlilere yansıtmak olacak. Ancak sandıklarımız çok önemli. Sandıklarımıza sahip çıkacağız, ardından bu il binasına gelip coşkuyu birlikte yaşayacağız. Sayım yapılacak ilçe seçim kuruluna kadar temsil edilecek ve o gün büyük bir demokrasi nöbeti tutacağız. Burada yaşayacağımız o mutluluk hiçbir yerde olmayacak. 14 Mayıs'ta kazanacağız. Türkiye'nin önümüzdeki yıllarını şekillendirecek bir seçim yaşayacağız. Tam bağımsız ve özgür kendi ayakları üzerinde duran bir seçim yaşayacağız. Bizimle birlikte tüm  Türkiye ve mazlumlar kazanacak. CHP'nin İzmir milletvekili adaylığı listesi Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti sırasında 6 saatlik hamburgercide kaybolması sırasında hazırlanmış. Emniyet güçleri içinde paralel yapılanmaya kalan var, Atatürk'e hakaret eden var, Mehmetçiğe çocuk katili iftirasını atan var. Biz yerel seçimlere gidersen Sayın Soyer iş başına gelince bazı şeylerden şüphelenmiştik. Ancak şimdi puzzlenin parçası oturdu. Gelin Kuva-yi Milliye ruhunda  buluşalım. Gelin AK Parti kadrolarında rekor milletvekilini Ankara'ya gönderelim. Burası kurtuluşun şehri, İzmir'e bunu yaşatmak isteyenlere  asla müsaade etmeyelim” diye konuştu.