GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
7 Ekim 2022 Cuma 10:20

İlkay'ın eşi Manchester'ı karıştırdı: Burası korkunç!

Manchester City'nin Türk asıllı Alman oyuncusu İlkay Gündoğan, geçtiğimiz yaz Sara Arfoui ile hayatını birleştirmişti. Çift, düğünü İlkay2ın memleketi olan Balıkesir'de yapmıştı. Fas asıllı bir İtalyan olan Sara, Fransa doğumlu. 27 yaşındaki model, sosyal medya hesabında soru-cevap yaparken "yemek" sorusuna verdiği soruyla gündeme oturdu.

Sara Arfaoui uzun yıllar İtalya'da ve Fransa'da yaşadığı için yemek kültürünü bu ülkelerden aldığı biliniyor. 27 yaşındaki model, özellikle İtalya mutfağına oldukça düşkün ve sosyal medya hesabında da sık sık yemek görselleri paylaşıyor. Ancak Sara, Manchester'da aradığını bulamadı.

"Herkes donmuş yiyecek satıyor" 
İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui, Instagram hesabında takipçileriyle soru-cevap yaptı. Bir takipçisinin Manchester'da en sevdiği restoranı sorduğu Sara, "Üzgünüm ancak burada yemek namına hiçbir şey yok. İyi bir restoran bulmak için çok uğraştım ancak yiyecekler korkunç. İtalyan mutfağı veya suşiyi geçtim, taze yiyecek bulmak bile çok zor. Sadece donmuş gıdalar satılıyor" dedi.

Manchester'dan memnun değil 
Sara Arfaoui, restoranların kalitesiz olduğunun altını çizerek, "Tüm mekanlar sadece para kazanmanın peşinde ve gece kulübü tarzında çalışıp birkaç iyi içecek sunuyorlar. Yemek yok. Belki Londra'da olabilir ama Manchester'da değil. Üzgünüm" yorumunu yaptı.

"Bu yorum komik" 
The Sun'a konuşan ünlü yemek eleştirmeni Jay Rayner ise Sara'yı eleştirerek, "Bu bakış açısı komik. Manchester birçok bağımsız ve güzel restoranla dolu. Burada güzel yiyecekler bulabilirsiniz ancak ekonomik olarak zor bir dönemden geçerken bu tip yorumlar zaten zorda olan işletmeleri daha da zorluyor" dedi.

Di Maria'nın eşi de sevmiyor 
Daha önce bir başka Manchester takımı Manchester United'ta da benzer bir "yemek krizi" yaşanmıştı. Angel di Maria'nın eşi Jorgelina Cardoso, Manchester dönemini değerlendirdiği bir röportajında şunları söylemişti:

Gerçekten korkunç bir deneyimdi. Madrid'teyken dünyanın en iyi takımında, en iyi hava şartlarında ve en güzel yemeklerle yaşıyorduk. Ama Manchester'da insanlar garip, yemekler iğrenç ve hava her zaman berbat. (POSTA)