GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Ekim 2022 Pazartesi 15:10

İl başkanından adaylık açıklaması... Kırkpınar kararını verdi!

Siyasetin hedefsiz yapılmayacağını belirten İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, milletvekili olma arzusunu Genel Başkan Meral Akşener’e ilettiğini açıkladı

EGEDESONSÖZ – Dört yıl önce bugün, yani 17 Ekim’de İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı koltuğuna oturan Hüsmen Kırkpınar, milletvekili aday adayı olacağını açıkladı. Milletvekili olma arzusunu, Genel Başkan Meral Akşener’e ilettiğini ve olumlu karşılandığını belirten Başkan Hüsmen Kırkpınar, kendisiyle birlikte 30 İl başkanının milletvekili olmak istediğini bildirdi.

Siyasetin hedefsiz yapılmayacağını, bundan sonra milletvekili olarak emek vermek, hizmet etmek istediğini anlatan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, şunları söyledi:

“Milletvekili aday adayı olma arzumu Genel Başkanımıza da ilettim. İzmir’deki ilçe başkanlarımızın da tek tek görüşlerini aldım. Olumlu dönüşler aldım. Siyaset, hedefsiz yapılmaz. Benim hedefim de bu kadim kente milletvekili olarak hizmet etmek. Türkiye’nin geleceğinde bu kente milletvekili olarak emek vermek, hizmetlerde bulunmak istiyorum.”