GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Ocak 2022 Perşembe 20:07

İl Yönetimi'nde gündem 'Bornova'

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel haftalık olağan İl Yönetimi toplantısında yardımcıları ile bir araya geldi. Bornova'da yaşanan kriz için görevlendirdiği isimleri dinleyen Yücel'in, kendisinin de görüşmeler yapacağı sonrasında ise gerekli yol haritasını belirleyeceği iddia edildi.
EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetimi haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında gerçekleştirilen toplantı parti il binasında yapıldı.
Toplantını gündeminde ise Bornova'da yaşanan 'sızdırma' krizi yer aldı.

YÜCEL'DE DAHİL OLUYOR
Komisyon seçimlerinde mecliste İlçe Başkanı Ertürk Çapın'ın istemediği iddia edilen isimlerin Başkan İduğ'un istemesine rağmen komisyona seçilememesi sonrası başlayan kriz sonrası grup toplantısında yapılan basına kapalı toplantının basına sızdırılması tartışmalara neden olmuş ve tartışmalara CHP İzmir İl Başkanlığı da dahil olarak Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İsfihan Naki ve İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir'i görevlendirmiş ve ilçede toplantı yapılması kararı almıştı. Gerçekleştirilen toplantıda 'uzlaşı' çağrısında bulunulurken, toplantıyı düzenleyen il yöneticileri toplantı ile ilgili il yönetimine bilgilendirme yaptı.
Yapılan bilgilendirme sonrası ise CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel tartışma ile ilgili bireysel olarak görüşmeler gerçekleştireceği ve ona göre ilerleyen süreç hakkında yol haritası izleneceği iddia edildi.