GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
5 Ağustos 2024 Pazartesi 17:25

İl Sağlık'ta yeniden Öztop dönemi

Sağlık sektöründe uzun yıllardır önemli görevlerde bulunan Dr. Öğretim Üyesi Dr. Burak Öztop, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanarak yeni görevine başladı. Dr. Öztop, bugün düzenlenen devir teslim töreninde görevi Doç. Dr. Emre Erkuş'tan devraldı.

Devir teslim töreni, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi. Törene, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü personeli, sağlık sektörü temsilcileri ve basın mensupları katıldı. Törende konuşan Dr. Öztop, "İzmir'deki sağlık hizmetlerini daha ileriye taşımak için büyük bir heyecan ve kararlılıkla bu görevi devralıyorum. Doç. Dr. Emre Erkuş'a bugüne kadar yaptığı değerli çalışmalar için teşekkür ederim. İzmir'in sağlık alanındaki başarısını daha da artırmak için elimden geleni yapacağım." dedi.

Doç. Dr. Emre Erkuş ise konuşmasında, "İzmir İl Sağlık Müdürlüğü görevini büyük bir onurla yürüttüm. Bu süreçte bana destek olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Görevi devrettiğim Dr. Burak Öztop'a başarılar dilerim. Kendisi, tecrübesi ve bilgi birikimi ile İzmir'deki sağlık hizmetlerine büyük katkı sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Yeni görevine resmen başlayan Dr. Öztop, İzmir'deki sağlık hizmetlerini geliştirmek ve halkın sağlık ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çeşitli projeler ve yenilikler üzerinde çalışacağını belirtti.

Dr. Burak Öztop, daha önce Bilecik Sağlık İl Müdürü, Balıkesir Sağlık İl Müdürü ve Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü olarak görevlerinde bulunmuştu.