GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Şubat 2019 Cumartesi 19:59

İl Başkanı Yücel’den 'görevden alınma' iddiasına net yanıt!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, kendisine yönelik istifa iddiaları için net yanıt verdi. Yücel, “Her Ankara ziyaretimden sonra en az bir kaç tane asparagas haber çıkmakta ve bundan nemalanmaya çalışanlar olduğunu görmekteyiz. Yalan haberlerle partimizi karıştırmak isteyenlere taviz vermeyiz! İşimiz çok, hedefimiz büyük. İşimize bakıyoruz. Görevimin başındayım!” dedi.

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, kendisine yönelik istifa iddialarına net yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yücel, her Ankara ziyareti öncesi kendisi hakkında bazı basın yayın kuruluşları tarafından asparagas haberler yapıldığını bildirerek ‘görevimin başındayım’ dedi.

Yücel şunları söyledi:

“Hiç bir zaman birilerine yaranmak için ya da gizli hesaplarla, pazarlıklarla siyaset yapmadım. Cumhuriyet Halk Partisini ve onur duyduğum görevimi her şeyin üzerinde tuttum. Siyasetten birçok isim gelip geçmiştir. Biz de bugün varız, yarın yokuz.

Ancak görevde kaldığım sürece görevimin hakkını vermeye çalışırım. Bu partiyi dedikodu siyasetinden, karalama siyasetinden, kara propaganda siyasetinden temizlememiz gerekir. Tüm çabam bunun üzerinedir.

Her Ankara ziyaretimden sonra en az bir kaç tane asparagas haber çıkmakta ve bundan nemalanmaya çalışanlar olduğunu görmekteyiz. Yalan haberlerle partimizi karıştırmak isteyenlere taviz vermeyiz! İşimiz çok, hedefimiz büyük. İşimize bakıyoruz. Görevimin başındayım!”