GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
13 Mayıs 2024 Pazartesi 16:04

İl Başkanı Doğan’dan ‘fotoğraf’ eleştirilerine net yanıt: Kötü niyetliler!

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı makamında geçmiş dönem Genel Başkanı Meral Akşener’in fotoğrafının bulunmasına yapılan eleştirilere yanıt veren İl Başkanı Ülkü Doğan,  “Bizim  kongre öncesinde zaten il başkanlığı olarak biz Sayın Müsavat Dervişoğlu'na desteğimizi açıklamıştık.  Dolayısıyla da kendisine karşı herhangi bir tutum olması, ya da böyle ima ediliyor olmasını  gerçekten kötü niyet olarak görüyoruz” dedi.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ -Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altından seçime giren ve kazanan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etmesi sonrası, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan’ın makamında asılı duran Meral Akşener fotoğrafı kamuoyunda yer bulmuştu.

İYİ Parti'de Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun fotoğrafının olmaması eleştirilirken, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan yapılan yorumlara tepki gösterdi.

KURUMSAL GÖRSELLER UYGULANIR
Kongrenin gerçekleşmesi sonrasında yeni fotoğraflar için bir hazırlık sürecinin olunduğunu belirten Başkan Ülkü Doğan, “Bilindiği üzere kongremiz 27 Nisan'da gerçekleşmiştir. Partilerde bütün il ve ilçe teşkilatlarında kurumsal olarak  kurumsal görseller uygulanır. Genel merkez tarafından gönderilen görsellerin çerçeveletilmesi ve gerekli materyallerin hazırlanması bir süreç. Sayın Meral Akşener bizim  kurucu  genel başkanımızdır onursal genel başkanımızdır. Sayın Musa Dervişoğlu da bayrağı devralan İzmir Milletvekilimiz ve bizim yeni liderimizdir.  Dolayısıyla da bizim onun görsellerinin, fotoğrafının bulunmayışının altında farklı bir neden aramak  kötü niyettir. Kongre öncesinde zaten il başkanlığı olarak biz Sayın Müsavat Dervişoğlu'na desteğimizi açıklamıştık. Dolayısıyla da kendisine karşı herhangi bir tutum olması, ya da böyle ima ediliyor olmasını gerçekten kötü niyet olarak görüyoruz” dedi.