GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
5 Eylül 2023 Salı 11:38

İki yakada birden… Körfezde bir günde iki ceset!

İzmir Körfezi’nin iki yakasında biri gündüz diğeri gece denizden iki farklı kişinin cesedi çıkarıldı. Gündüz saatlerinde Karşıyaka İskele civarında, gece saatlerinde ise Göztepe Sahil’de birer ceset çıkarıldı.

EGEDESONSÖZ – İzmir’de dün gece korkunç bir olay meydana geldi. Kentin iki yakasında biri gündüz diğeri daha geç saatlerde denizden iki farklı ceset çıktı. Filmleri aratmayan iki olayın aynı gün yaşanması akıllarda soru işareti bıraktı.

BİRİ KARŞIYAKA’DA
İlk olarak gündüz saatlerinde Karşıyaka İskele civarında bir vatandaşın denizin üzerinde hareketsiz bir şekilde görüldüğü bildirildi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri cesedi karaya çıkardı. Üzerinde herhangi bir kimlik bulunmayan şahıs, kimlik tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

BİRİ GÖZTEPE’DE
Aynı günün akşam saatlerinde kentin diğer yakasında denizden bir başka ceset çıkarıldı. Göztepe sahilinde denizde hareketsiz duran kişi için sahil güvenlik ekipleri seferber oldu. Denizden çıkarılan kişinin üzerinden herhangi bir kimlik çıkmaması üzerine kimlik ve ölüm nedeni tespiti için ceset, İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.