GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
21 Mart 2016 Pazartesi 17:20

İZBAN’dan önemli ‘sosyal medya’ uyarısı!

Kurum resmi Twitter hesabından açıklama yaparak geçen yıl yaşanan elektrik arızası fotoğraflarının yeni bir olay gibi paylaşıldığını bildirdi ve İzmir’i uyardı.

EGEDESONSÖZ – Ülkeyi yasa boğan Ankara ve İstanbul saldırıları sonrası yaşanan panik havası ve sosyal medya kaynaklı bilgi kirliliği trafiği sürüyor.

İzmir’de de sosyal medyada çok sayıda hesaptan İZBAN’da geride kalan yıl yaşana elektrik arızası fotoğrafları yeni bir patlama yaşanmış gibi paylaşılarak yayıldı.

Gelişme sonrası İZBAN’dan resmi açıklama geldi. Kurum resmi Twitter hesabından açıklama yaparak geçen yıl yaşanan elektrik arızası fotoğraflarının yeni bir olay gibi paylaşıldığını bildirdi ve İzmir’i uyardı.

İŞTE O AÇIKLAMA
Şubat 2015’te bir trenimizde yaşanan elektrik arızası, ilgi çekmek ve gündem oluşturmak isteyen bazı kişiler tarafından sorumsuz bir şekilde yeni bir olaymış gibi sosyal medya üzerinden yeniden yayınlanmaktadır.

İZBAN’da gündemle ilgili güvenliği tehdit edici her hangi bir olay yaşanmadığını sayın yolcularımızın bilgisine sunarız.