GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Mart 2023 Cumartesi 21:35

İYİ Partili Bezircilioğlu’ndan İzmir’de birlik mesajı: Teşkilatlarımız Akşener’in yanında!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamalarının ardından Altılı Masa’da Cumhurbaşkanlığı adayı üzerine anlaşılamadığı belirtildi. Akşener, açıklamaların ardından il başkanları ile toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantının ardından ilçe başkanları ile buluşan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, görüşmeye dair detayları açıkladı. Gerçekleştirilen görüşmede, ilçe başkanlarının ve teşkilatların Akşener’in yanında olduğu vurgulandı.

EGEDESONSÖZ - Geçtiğimiz günlerde Altılı Masa’nın Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda anlaşamaması üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener açıklamalarda bulundu. Akşener, açıklamalarının ardından içinde 81 il başkanının da olduğu bir dizi toplantı gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen toplantıların ardından il başkanları ilçe başkanları ile bir araya geldi. İlçe başkanları ile bir araya gelen İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, toplantıya dair detayları içeren bir basın açıklaması yayımladı. İzmir’de bulunan ilçe başkanlarının her koşulda Akşener’i destekleyeceğini belirten Bezircilioğlu’nun yayımladığı açıklama şu şekilde:

3 Mart Cuma günü Ankara’da Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener 81 il başkanı ile yaptığı toplantıda “kazanacak aday ortak mutabakatla belirlenmeli” vurgusu yapmış, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na adaylık çağrısında bulunmuştur. Geldiğimiz bu noktada, 30 ilçe başkanımız ile yapmış olduğumuz toplantıda, İYİ Parti İzmir İl ve İlçe Teşkilatlarımız olarak birlik ve beraberlik içerisinde, her şart ve koşulda Genel Başkanımızın yanında olduğumuzu kuvvetle beyan ediyoruz. Bu tarihi sürecin ülkemiz ve milletimizin yüksek menfaatlerine en uygun şekilde tamamlanacağına olan inancımız tamdır. Türkiyemizin menfaatine olan her noktada, İYİ Parti olarak üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye bundan sonra da devam edeceğiz.