GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Mayıs 2018 Pazartesi 11:00

İYİ Parti’de Kırkıpınar’dan sinerji hamlesi!

İl Eğitim eski Sekreteri ve Milletvekili Aday Adayı Hüsmen Kırkpınar önderliğinde ikinci bölgede görev yapan teşkilat mensupları bir araya geldi. Kırkpınar, “Genel Başkanımız inşallah Cumhurbaşkanı olacak. İYİ Parti’de iktidar” dedi.

EGEDESONSÖZ- İYİ Parti İzmir İl Sekreterliği görevinden istifa eden ve İzmir 2. Bölge Milletvekilli Aday Adayı olan Hüsmen Kırkpınar öncülüğünde, 2. Bölge’deki ilçe başkanları ve vekil aday adayları bir araya geldi.

Bayraklı Beyza Düğün Salonu’na gerçekleşen etkinlikte Bayraklı İlçe Başkanı Murat Karacan, Bornova İlçe Başkanı Galip Çukurlu, Dikili İlçe Başkanı Altan Aktuğ, Karşıyaka İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Kemalpaşa İlçe Başkanı Hüsnü Teoman, Aliağa İlçe Başkanı Yücel Karaşan ve Menemen İlçe Başkanı Yılmaz Karslı’nın yanı sıra aday adayları Eshat Vuruşkan, Hasan Şahin, Nilgün Sintaç, Mustafa Nuri Deniz, Hatice Sabuncu, Dilek Köktaş, Sevil Aydın ve Vedat Demir de katıldı.

2. Bölge’deki aday adayları ve teşkilatın tanışmasını, kaynaşmasını ve sinerji oluşturmasını amaçlayan etkinlikle ilgili konuşan Kırkpınar, “Aday adayı olan bir çok isim birbirlerini tanımıyor. Parti teşkilatlarından istifa ederek aday adayı müracaatları dışında parti üyesi olup aday adayı olan ve kamudaki görevinden ayrılıp aday adayı olanlar var. Herkes birbiriyle kaynaşsın istedik, tanışsın istedik. Sinerji oluşsun istedik” dedi.

İYİ Parti’nin milletin partisi olduğunu, milletin talepleri doğrultusunda kurulduğunu ifade eden Kırkpınar, “İYİ Parti ülkedeki gerginliği kaldıracak, ülkeyi rahata huzura kavuşturacak iktidar adayı partidir” diye konuştu.

Kırkpınar, Türkiye’nin yanlış dış politikalar sonucu yalnızlaştığını, ekonomik olarak da zorlu bir dönemden geçtiğiniz belirtti, İYİ Parti’nin iktidar olmasının ardından tüm olumsuzlukların tersine döneceğini ifade etti.

Kırkpınar, İYİ Parti’nin 6 güne sıkıştırılan 100 bin imza şartını 6 saatte çözdüğünü söyledi, “İYİ Parti ve Genel Başkanımız Meral Akşener’e olan teveccüh ortada.  Genel Başkanımız inşallah Cumhurbaşkanı olacak. İYİ Parti’de iktidar” ifadelerini kullandı.