GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Mayıs 2018 Pazartesi 11:33

İYİ Parti bildirgeden sonra vites yükseltecek… Başkan Ükünç: Sınırımız yok!

İzmir İl Başkanı Ükünç, genel merkezin 30 Mayıs’ta seçim bildirgesini açıklaması sonrasında çalışmaları tam gaz sürdüreceklerini söylerken, “Toplumun her kesiminin oyuna talibiz. Listemiz kuvvetli. İddialıyız. Sahura kadar uyumak yok. Çalışmalarımızda sınır olmayacak” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Türkiye 24 Haziran erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlendi. Siyasi partiler cumhurbaşkanı ve milletvekili adaylarını netleştirirken bir yandan da seçim bildirgeleri üzerinde yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor.

İYİ Parti 30 Mayıs Çarşamba günü Ankara’da düzenleyeceği programla vaatlerini milyonlarca seçmene duyuracak. Parti kent özelinde çalışmalarına İzmir İl Başkanı Koray Ükünç liderliğinde start verdi. Genel merkez yöneticileri, il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte adeta sokak sokak, ev ev, köy köy dolaşacaklarını ifade eden İl Başkanı Ükünç yol haritasına dair önemli açıklamalar yaptı.  Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen aday tanıtım toplantısıyla birlikte zaten alana indiklerini vurgulayan Başkan Ükünç, 31 Mayıs itibariyle de vitesi yükselteceklerini ve propaganda çalışmalarına tam gaz devam edeceklerini söyledi.

Ükünç ayrıca Çarşamba günü Başkent’te yapılacak programı ve İzmir’den katılımı çok önemsediklerini aktardı. Teşkilatın bir program düzenleme noktasında hazırlık içinde olduğunu söyleyen Ükünç, Perşembe gününden sonraki süreç hakkında net ifadelet kullandı.

SINIRIMIZ YOK!
Ükünç, “Toplumun her kesiminin oyuna talibiz. Şurası, burası diye bir ayrım içinde değiliz. Bergama’nın köyü de, Beydağ’ın köyü de bizim için aynı. İzmir’in kuzeyinden güneyine hakikaten girmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı kalmayacak. Listemiz kuvvetli. İddialıyız. Sahura kadar uyumak yok. Çalışmalarımızda sınır olmayacak” dedi.