GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
24 Mart 2016 Perşembe 09:56

İGC’de ‘Değişim Grubu’ adayını açıkladı!

Yaşanan fikir ayrılığı seçim kararıyla noktalanırken, ‘Değişim Grubu’ adıyla yola çıkan 6 üye adına açıklama yapan Genel Sekreter Fahrettin Dokak adaylarının Abdi Karagözoğlu olduğunu duyurdu.

EGEDESONSÖZ - İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nde 2015 yılının Nisan ayında yapılan seçimde tarihin ilk kadın başkanı olmayı başaran Misket Dikmen yönetiminde yaşanan fikir ayrılıkları seçim kararıyla noktalandı.

Olağanüstü kongre kararı Genel Sekreter Fahrettin Dokak’ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Zeynep Gürel, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Yılmaz, Suavi Yardımoğlu, Abdi Karagözoğlu ve Erkut Şahin’in oylarıyla alındı.

6 Yönetim Kurulu Üyesi 6 Nisan’da yapılacak seçim öncesi ‘Değişim Grubu’ adıyla yola çıkarken adayını da belirledi.

Değişim Grubu adına açıklama yapan İGC Genel Sekreteri Fahrettin Dokak yönetim anlayışlarını ve hedeflerini detaylandırırken başkan adaylarının Abdi Karagözoğlu olduğunu açıkladı.

İŞTE O AÇIKLAMA
Değerli Üyemiz,
İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ni ortak akıl ve katılımcı anlayış ile yönetmek amacıyla İGC “Değişim Grubu” olarak olağanüstü genel kurul kararı aldık.

Hedeflediğimiz gerçekçi proje ve şeffaf uygulamaları kısa bir süre sonra sizlerle paylaşarak “Birlikte Yönetim” anlayışımızın ilk adımını atacağız.

“Değişim Grubu” olarak yönetim kurulu üyemiz Abdi KARAGÖZOĞLU’nu İGC Başkan adayı olarak belirledik.

Sizlerin de benimseyeceğinizden emin olduğumuz tecrübeli ve genç arkadaşlarımızdan oluşacak yönetim kurulu adaylarımızı önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız.

Hep birlikte yöneteceğimiz, özlenen, saygın bir ‘İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ oluşturmak için ilgi ve desteğinizi bekliyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla…
Değişim Grubu adına Fahrettin DOKAK (İGC Genel Sekreteri)



ABDİ KARAGÖZOĞLU KİMDİR?

Bulgaristan Kırcaali'de 10.12.1962 yılında doğdu. 1969 yılında yerleştiği İzmir’de lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamladı.1980 yılında İzmir Ticaret gazetesinde teknik servis personeli  olarak mesleğe başladı. Güneş, Milliyet, Cumhuriyet, Türkiye, Hakimiyet, Bursa Olay, Fotospor ve Hürriyet gazetelerinin yazı işlerinde çalıştı. 1994-2002 yılları arasında Yeni Asır gazetesi Spor Müdürlüğü; 2002-2004 yılları arasında FotoMaç Gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliğini yaptı. Yenigün Gazetesi'nde Genel Koordinatör ve Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı.

Halen Habertürk Egeli'de Yayın Koordinatörü olarak görev yapıyor. Evli ve iki çocuk babasıdır.