GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
24 Ağustos 2023 Perşembe 12:56

İEÜ Medical Point Hastanesi ‘varız’ dedi… Göztepe’ye bir sponsor daha!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi, Göztepe’nin Kadın Voleybol A ve B Takımı ve Erkek Hentbol A Takımları’nın sağlık sponsoru oldu. Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba “Göztepe’mizin başarılı sporcularına sağlık hizmeti vermekten memnuniyet duyacağız” dedi. Göztepe Amatör Branşlar Başkanı Mehmet Sepil ise planlama süreci devam eden İnciraltı Tesisleri ile ilgili son durum hakkında açıklamalar yaptı.

Diren ÇELİK/EGEDESONSÖZ- İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi ile Göztepe Spor Kulübü arasında sağlık sponsorluğu anlaşması imzalandı.

KUBBA: GURURLUYUZ
Medical Point İzmir Hastanesi'nde düzenlenen imza törenin Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba açıklamalarda bulundu. Kubba, “Türkiye'nin köklü kulüplerinden Göztepe'nin kadın voleybol, erkek hentbol ve olimpik branşlarındaki sporcularına sağlık sponsoru olmalarının mutluluğunu yaşayacağız. Bu bizim için büyük gurur… Sporun, sağlıklı bir toplum için hayatımızın önceliklerinden biri olması gerektiğinin bilincindeyiz. Bu vesileyle kentimizin güzide spor kulüplerine imkanlar ölçüsünde destek vermeyi sürdüreceğimizi özellikle belirtmek istiyorum. Değerli sporcularımız, bu anlaşma ile birlikte İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi’nde şifa bulacak. Akademik alanda başarılarla dolu araştırmalara imza atmış, her biri alanında uzman doktorlarımız ve deneyimli çalışanlarımızla, Göztepe’mizin başarılı sporcularına sağlık hizmeti vermekten memnuniyet duyacağız" dedi.

SEPİL: OLİMPİYATLARA İKİ SPORCU GÖNDERDİK
Göztepe Amatör Branşlar Başkanı Mehmet Sepil ise takımın futbol kulübünün dışında diğer branşlardaki durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Sepil, “Göztepe'nin 17 ayrı branşı var ve Tokyo Olimpiyatları'na 2 sporcu gönderdik. Hedefimiz olimpiyatlara daha çok sporcu göndermektir. Bunun için de altyapı lazım. Bunun için de birçok sporcuya, kentimizin gençlerine şans vermemiz lazım" ifadelerini kullandı.

İNCİRALTI TESİSLERİ SON AŞAMADA
İnciraltı'nda kendilerine tahsis edilen alanla ilgili izinlerde son noktaya gelindiğini söyleyerek "Orası bittiğinde Türkiye'nin en iyi amatör şubeleri barındıran bir tesisi haline gelecek. İçinde olimpik yüzme havuzuyla, salonlarıyla, tenis kortlarıyla, işte her türlü sporun bizim olimpik sporlarımızı yaptığımız, okçuluğundan, cimnastiğinden, bütün sporu destekleyen bir yerimiz olacak. Tabii olunca çok daha heyecanlı olacağız. Çok daha işlevli olacağız. Burada bunu yaparken şehrin, İzmir'in bize vereceği destek çok önemli" şeklinde konuştu.