GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Ağustos 2024 Çarşamba 18:25

İEF'te 'Özel' açılış!

İzmir Enternasyonal Fuarı için bilgi veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, “İEF’in bu yıl 93’üncüsünü gerçekleştireceğiz. Fuar kapılarını 30 Ağustos günü açacak ancak resmi açılış töreni 31 Ağustos günü olacak. Ticaret Bakanımızın katılacağını öğrendik. Genel Başkanımız Özgür Özel ve pek çok belediye başkanımız açılışta yer alacak. Teknoloji temalı bir fuar olacak” dedi

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı olağan meclisinin ikinci oturumunu gerçekleştirdi. Meclise Belediye Başkanı Cemil Tugay başkanlık yaptı.

İzmir Enternasyonal Fuarı için bilgi veren Başkan Tugay, “İEF’in bu yıl 93’üncüsünü gerçekleştireceğiz. Fuar kapılarını 30 Ağustos günü açacak ancak resmi açılış töreni 31 Ağustos günü olacak. Ticaret Bakanımızın katılacağını öğrendik. Genel Başkanımız Özgür Özel ve pek çok belediye başkanımız açılışta yer alacak. Teknoloji temalı bir fuar olacak. Umuyorum beklenilen ilgiyi görecektir. Bu dönem bizlerin İEF’in önceki yıllardaki gibi görkemli haline dönüşü için yeni adımlar attığı süreç olacak. Sizlerin katkısını desteğini önerilerini bekliyoruz” dedi.