GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Mayıs 2018 Çarşamba 14:07

Herkes merak ediyordu, vekil adayı Alpay sessizliğini bozdu: İzmir bizim evimiz!

İzmir Milletvekili Adayı Alpay Özalan, “Seçildiğimiz takdirde mecliste İzmir için çalışacağız. Biz buranın çocuğuyuz. İzmir bizim için özel bir yer. İzmir doğduğumuz yer ve bizim evimiz” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir 2’nci Bölge 2’nci sıradan milletvekili adayı olarak gösterilen eski milli futbolcu Alpay Özalan Egedesonsöz’e konuştu.

Milletvekili adayı gösterildiği için mutlu olduğunu ifade eden Özalan, İzmir listesine yazıldığı için ayrıca memnuniyet yaşadığını vurguladı. Seçildiği takdirde İzmir’e hizmet etmek istediğini ifade eden Özalan, “İnşallah İzmir’e hizmet etmek için geliyoruz. Seçildiğimiz takdirde mecliste İzmir için çalışacağız” dedi.

İZMİR BİZİM EVİMİZ
İthal aday söylentilerine üstü kapalı olarak cevap veren Özalan, “Sonuçta biz İzmirliyiz. Buranın çocuğuz. Altay alt yapısında oynadık Türkiye’nin büyük takımlarına, Avrupa’ya buradan gittik. İzmir bizim için özel bir yer. İzmir doğduğumuz yer ve bizim evimiz. Sayın Cumhurbaşkanı'mız böyle bir göreve soyunmamı talep etti. Ona layık olmak için elbette çok çalışacağız"” açıklamasında bulundu.