GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Sağlık
1 Nisan 2016 Cuma 13:23

Hekim Güçbirliği listesini açıkladı: Başkan adayı...

Tabip Odası’nda 17 Nisan’da yapılacak seçim öncesi Hekim Güçbirliği grubu yeni dönemde yönetici kurullara aday olan listesini açıkladı. Grubun başkan adayı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahiliye Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr.Fehmi Akçiçek...

İzmir Tabip Odası seçimleri 17 Nisan Pazar günü Kültürpark Atlas Pavyonunda yapılacak.

Halen İzmir Tabip Odasında yönetimde ağırlıklı olarak yer alan Hekim Güçbirliği grubu yeni dönemde yönetici kurullara aday olan listesini açıkladı.

Halen İzmir Tabip Odası Başkanı olan Dr.Suat Kaptaner, TTB yasası gereği, 4 yıldır sürdürmekte olan Başkanlık görevinden ayrılıyor ve Hekim Güçbirliği grubunun listesine TTB Genel Kongre delege adayı olarak yer alıyor.

Grubun yeni Başkan adayı olan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahiliye Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr.Fehmi Akçiçek, grup adına yaptığı açıklamada, grubu bir araya getiren iki temel değerin hekimlik mesleğine, hekimlerin hak ve çıkarlarına sahip çıkmak ve Atatürk sevgisi olduğunu belirtti.

Bu değerlerin ışığında hangi siyasi fikirden olursa olsun bütün meslektaşlarımızı odanın çatısı altında birleştirme çabası içinde olacaklarını açıkladı.

GRUBUN SEÇİM BİLDİRGESİ
“HEKİM GÜÇBİRLİĞİ” grubu olarak,diğer seçim gruplarından en önemli farklarının, yıllardır İzmir Tabip Odası’nda gerçekleştirdiğimiz gibi; Türk Tabipler Birliği’nin çatısı altında, hiçbir ayrım yapılmaksızın bütün hekimlerin ve Odaların  birliğinin sağlanmasını ve bu birliktelikle Türk Tabipleri Birliği’nin bütün gücüyle,etnik merkezli siyaset için değil,hekim hakları için mücadele vermesini istediklerini belirttiler.

“HEKİM GÜÇBİRLİĞİ” yönetimindeki İzmir Tabip Odası’nda, bugüne kadar bütün önceliğin, hekimlerin ekonomik, özlük ve mesleki hakları olduğunu belirten adaylar,

Ayrım yapılmaksızın bütün hekim kesimlerini birleştirecek ortak değerlere sahip çıkacaklarını,

Ulusal değerlerimize, ülkemizin bağımsızlığına ve  bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birliğine  ve kardeşliğine, Mustafa Kemal Atatürk ilke ve devrimlerine,Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş ve varlık değerlerine tavizsiz sahip çıkılmaya, her etkinlikte bayrağımızı dalgalandırılmaya,ulusal marşımız gururla söylenmeye devam edilecektir…

Toplantıda ayrıca başta PKK ve IŞİD olmak üzere bütün terör örgütleri, mevcut TTB Merkez Konseyi gibi ismi geçiştirilerek değil, bugüne kadar olduğu gibi açık ve net ifade edilerek lanetlenmeye devam edileceği belirtildi.

YÖNETİM KURULU
Prof.Dr.Fehmi AKÇİÇEK (EÜTF Dahiliye AD)
Dr. Ceyhun BALCI (Ortopedi Uzmanı, Özel Hekim)
Dr. Leyla İYİLİKÇİ KARAOĞLAN (DEÜTF Öğretim Üyesi)
Dr.D.İlgül BİLGİN(Atatürk EAH)
Dr.Mehmet AKCA(Aile Hekimi)
Dr.Ertan CAN( Tepecik EAH)
Dr.Ruşen AYDIN (Özel Hekim)

ONUR KURULU
Prof.Dr., İsa DURMAZ
Prof.Dr. İlknur BİLKAY GÖRKEN
Prof.Dr. Serap AKSOYLAR
Dr. Ümit YOKET
Dr. Zafer KEMENT

DENETLEME KURULU
Dr. Sabri DERELİ
Doç.Dr.Timur MEŞE
Dr. Bekir TATAR

DELEGASYON
Dr.Suat KAPTANER
Prof.Dr. Ayşe Nur OKTAY ALFATLI
Prof.Dr. Sait EĞRİLMEZ
Dr. Ayşegül KARATEPE
Dr. Ertekin TEPE
Prof.Dr. Erdener ÖZER
Prof.Dr. Çimen OLGUNER
Doç.Dr. Özgür ÖZTEKİN
Asis.Dr. Mehmet Can UĞUR
Asis.Dr. Güner ÖZÇELİK
Prof.Dr. Suat BÜKET
Dr. Mete GÜZELANT
Dr. Mert ÖZBAKKALOĞLU
Dr.Burak KORKMAZ
Dr. Birol KOCAMAN