GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
26 Temmuz 2023 Çarşamba 10:06

Hande Yener: Ben Barbie değilim

‘Afrodizyak’ albümüyle zirveye oturan Hande Yener önceki akşam Yenikapı Festival Park’taki İstanbul Festivali’nde 60 bin kişiye tarihi bir konser verdi. Ünlü şarkıcı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Popçunun 12 dansçısıyla yaptığı dev şov büyük beğeni aldı.  Yener muhabirlerin “Barbie bebek gibi olmuşsunuz” iltifatına “Barbie değilim. Saçlarımın yapılması bir hafta sürdü."

'SAÇIM BOYUMDAN UZUN' 
"173 santimetre falan şu anda, boyumdan uzun. Bazı kostümler çok zor ama altından kalkıyorum çok şükür" diye cevap verdi.

Yeni albümüyle çok dinlenen Hande Yener "Algoritmalar en çok kim tıklanırsa onu birinci yapıyor. Ama gerçek olan sokak ve konserler. Böylece emeklerimin karşılığını alabiliyorum. Kimsenin başarısız olmasını istemem ama Beyoncé’yi geçiyorlar bir günde, düşünün yani! Dijital dünya doğruyu yansıtmıyor” diye konuştu. 

Hande Yener “Müziği yaşatalım. Tek olmak gibi bir derdim yok” diyerek sözlerini bitirdi.

Başarılı şarkılara imza atan ve her zaman formda vücudu ile beğeni toplayan Yener bir haftada 4 kilo verdiği diyeti hakkında açıklama yapmıştı.

Yaz konserlerinin gelmesi ile beraber sıkı bir diyete girdiğini söyleyen ve beslenme düzeni hakkında Snob Magazin’e açıklama yapan Yener özel bir diyet programı uyguladığını söylemişti. (POSTA)