GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
29 Eylül 2022 Perşembe 13:31

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in ayrılık sebebi ortaya çıktı

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in 4.5 ay gibi kısa bir sürede evliliklerini noktalama kararı alması gündemden düşmüyor. "Sanat hayatımla ilgili Mehmet Dinçerler'den baskı görüyorum" iddiasında bulunan şarkıcı, 14 Eylül'de Beykoz Adliyesi’nde boşanma davası açmıştı. Hadise’nin, klibinde ve konserinde Murda’yla samimi görüntüler vermesine, iş insanı ve ailesinin tepki gösterdiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz nisan ayında Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen törenle sessiz sedasız dünyaevine giren Hadise-Mehmet Dinçerler çiftinin, bir süredir ayrı ayrı görüntülenmesi dikkatlerden kaçmamıştı. Aşkları 4.5 ay gibi kısa bir sürede sona eren ikiliden Hadise, 14 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde boşanma davası açmıştı. Ünlü popçu, dava dilekçesinde şu ifadelere yer vermişti:

Mehmet Dinçerler evlendikten kısa süre sonra Hadise'nin sanat hayatını kısıtlayıcı tutum ve tavırlar sergilemeye başladı. Bu davranışlar zaman içinde psikolojik baskı boyutuna vardı. Baskılar Hadise'yi yıpratmaya başladı. Sadece kişisel hayatını değil, sanat hayatını da etkileyecek boyuta vardı. Ayrı yaşamaya başlayan çiftin evliliği fiilen de bitti.

“HAYATINDA MUTLULUKLAR DİLİYORUM”
Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sessizliğini bozan Hadise, "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim" demişti.

"YANINDA OLMA İSTEKLERİM KARŞILIKSIZ BIRAKILDI"
İş insanı, şarkıcının, “Sanat hayatıma yönelik kıskançlıklarından dolayı kısıtlamalarda bulunmaya başladığı” sözlerine cevap verdi. Dinçerler, avukatı aracılığıyla verdiği dilekçede, “Son aylardaki konserlerinde ve çalışma ortamlarında, yanında olma isteklerim karşılıksız bırakıldı. Sahnede yaptığı şovlarıyla ilgili paylaşımlarının, kendisine karşı kamuoyunda bir algı oluşturmak üzere tasarlandığı düşüncesi doğmuştur” ifadelerini kullandı. 

MURDA'YA SARILMASI OLAY OLDU 
Öte yandan Hadise’nin, Mehmet Dinçerler’den ayrılma sebeplerinden biri daha ortaya çıktı. Sahne kıyafetlerine karıştığını dilekçesinde belirten şarkıcının, asıl krizin düet yaptığı Murda’yla ‘İmdat’ klibinde sarılmasıyla yaşandığını söylediği iddia edildi.

"NASIL SARILIRSIN? EVLİSİN"
İş insanı ve ailesinin, şarkıcının meslektaşına sarılmasına kızdığı ve evde kriz çıktığı konuşuluyor. Ailenin, Hadise’ye, “Nasıl sarılırsın? Evlisin” sözleriyle, baskı yaptığı öğrenildi. Şarkıcının, yapılan birçok baskıya dayanamayıp, ayrılmaya karar verdiği ve dava açtığı iddia edildi. (MİLLİYET)