GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
11 Ocak 2016 Pazartesi 09:53

Güzelbahçe'de 'interaktif' gelişim

Güzelbahçe Belediyesi ve Güzelbahçe Eğitim Kültür ve Sanat Derneği işbirliği ile güzel bir etkinlik Güzelbahçeliler ile buluşuyor .

Bahriye İncirmen ile problemlerinizin çözümü kolay ve mümkün” adlı ücretsiz interaktif uygulamalar içeren çalışmalarının ilki 12 Ocak 2016 salı günü saat 14:00-16:30 arası halka açık olarak yapılacak. Her ayın ilk salı günü olmak üzere sürdürülecek olan bu çalışmalar için Bahriye İncirmen sosyal sorumluluk bilincinin farkında olduğunu ve bu farkındalığın tüm insanlığa yansımasında hepimizin birbirimize katkı olarak elimizden geleni yapmak üzere talep gelen yöreler için de hazır olduğunu bildirdi.Kişilerin kendi içindeki potansiyellerini hayata geçirmek üzere “Kişisel gelişim workshop“ çalışması yapacağını belirten İncirmen etkinlikte hayatın  kurbanı olduğunu düşünenlere, hayatın efendisi olmayı öğreten kişisel dönüşüm tekniği olan “ kuantheta “ ile kişiler ; nasıl mutlu ,zengin , sağlıklı ve bolluk içinde yaşayacaklarını öğreteceğini ve “ thetahealing “ gibi yaşamın tamamen değiştirildiği felsefe üzerine çalışacaklarını belirtti .

İncirmen ayrıca  yaşam enerjisini artıracak, negatif düşüncelerden sıyrılmayı sağlayacak yöntemler üzerinede bilgi vereceğini sözlerine ekledi .

Güzelbahçe eğitim kültür ve sanat derneğinde de yöneticilik yapan Bahriye İncirmen İzmir in en güzel ilçesi Güzelbahçe’ ye hizmetlerinin süreceğini belirterek ücretsiz yapılan bu etkinliğe dileyen herkesin katılabileceğini söyledi .