GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Stil
6 Aralık 2021 Pazartesi 14:19

Gülşen tarzını konuşturdu!

Önceki akşam Bursa'daki hayranlarıyla dün akşam bir araya Gülşen, cesur sahne kıyafetiyle olay oldu. Tarzıyla sık sık gündem olan 45 yaşındaki ünlü şarkıcı, beline kadar gelen dekoltesiyle adından söz ettirdi.

Sahnede giydiği kıyafetlerle magazin gündeminden düşmeyen Gülşen, önceki akşam Bursa'da hayranlarıyla buluştu. Sosyal medya hesabından konserin ilk bölümünden fotoğraflarını paylaşan ünlü şarkıcı, tercih ettiği cesur sahne kostümüyle dikkat çekti.

Beline kadar kadar dekolteli kıyafetiyle takipçilerinden tam not alan 45 yaşındaki ünlü şarkıcı, sosyal medyayı da ikiye böldü. Bir kısım kostümün çok yakıştığı söyleyerek övgüler de bulunurken, bazı kullanıcılar ise abartılı bulduğunu ifade etti.

Son olarak Ankara'da konser veren Gülşen, iddialı sahne kıyafetiyle dikkatleri yine üzerine çekti. 45 yaşındaki şarkıcının, Instagram'dan paylaştığı konser fotoğraflarına kısa sürede on binlerce beğeni geldi. Şarkıcının konser fotoğraflarına ünlü isimler de yorum yaptı. Seda Sayan, Gülşen'in paylaşımına "Çok iyi" yorumunu yaparken, Simge Sağın ise " Barbie bebek" ifadesini kullandı.