GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
27 Aralık 2023 Çarşamba 09:48

Göztepeli kaleci Cüneyt vefat etti

Göztepe’nin yanı sıra Denizlispor ve İzmirspor’da da oynayan Genç Milli kaleci Cüneyt Ertopçu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ertopçu’nun cenazesi, bugün toprağa verilecek

EGEDESONSÖZ – İzmir futbolunun yetiştirdiği yıldız futbolculardan biri olan kaleci Cüneyt Ertopçu, bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ertopçu’nun vefatı, futbol camiasını yasa boğdu.

Göztepe’nin altyapısında yetişen, beş sezon sarı kırmızılı takımın kalesini koruduktan sonra Denizlispor, İzmirspor, Nevşehirspor ve Mudurnuspor’da oynayıp kariyerini tamamlayan Cüneyt Ertopçu, çeşitli kulüplerde antrenörlük yaptı. 62 yaşında vefat eden Ertopçu’nun cenazesi, bugün Üçyol’daki Bahçelievler Camii’nde ikindide kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

GÖZTEPE'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Göztepe Spor Kulübü, Cüneyt Ertopçu için sosyal medyadan başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi:

Altyapımızdan yetişen, 1980-81 sezonunda Göztepe’mizde profesyonel olan ve A Takım formamımızı 4 yıl boyunca terleten Cüneyt Ertopçu’nun vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.  Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz.