GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
16 Mart 2016 Çarşamba 12:42

Göztepe ve Altınordu’da derbi alarmı!

PTT 1'inci Lig'de pazar günü Atatürk Stadı'nda oynanacak Göztepe-Altınordu derbisi play off hedefleyen iki takım için de büyük önem taşıyor.

Son 5 haftada 3 mağlubiyet, 2 beraberlik elde ederek ilk 6 yarışında yara alan Altınordu ile son 11 maçta tek galibiyet alan Göztepe, derbiden galibiyetle ayrılarak ilk altı mücadelesinde umut tazelemeyi hedefliyor.

PTT 1'inci Ligde 33 puanla play off hattının 3 puan gerisinde 11'inci sırada yer alan Göztepe ile bir basamak altındaki 32 puanlı Altınordu için mağlubiyet, diğer maçların da sonucuna göre belki de Süper Lig yarışına havlu atmak anlamına gelecek. Beraberlik ise rakiplerin ekmeğine yağ sürecek.

Altınordu teknik direktör Hüseyin Eroğlu, İzmir'e yakışan bir futbol sergileyerek 3 puan almak istediklerini söyledi. İki takımın da puan cetvelinde arzulanan yerde olmadığını ifade eden Eroğlu, "Son haftalarda puan kayıpları yaşayan, galibiyete ihtiyaç duyan iki ekip kazanmak için mücadele edecek. Bir an önce toparlanmamız gerekiyor. Fair play içinde, izleyenlere keyif veren oyun oynayacağız" dedi.

Göztepe teknik direktörü Önder Özen ise Altınordu'nun iyi savunma yapan, genç ve dinamik bir takım olduğunu ifade ederek, "Tecrübeli oyuncularımıza büyük iş düşecek. Taraftarımızın desteğiyle galibiyet arayacağız" diye konuştu. (dha)