GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
27 Temmuz 2022 Çarşamba 16:29

Göztepe’den hücuma çifte takviye!

Spor Toto 1. Lig ekibi Göztepe’de yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Forvet oyuncusu Adis Jahovic’i Bodrumspor’a kaptıran sarı-kırmızılı ekip hücum bölgesine Suudi Arabistan’da Al-Arabi forması giyen forvet oyuncusu Adama Diomande’yi, 10 numara mevkiinde oynayan ve son olarak Avusturya Bundesliga’da SV Ried’de forma giyen Murat Satın’ı transfer etmek istiyor.

Ender ALDANMAZ/EGEDESONSÖZ- (Özel Haber) Göztepe Spor Kulübü’nün, Sports Rebuplic şirketine devir süreci devam ederken teknik ekip ve oyuncu kadrosunu yenileniyor.

Forvet oyuncusu Adis Jahovic’in ayrılığının ardından forvet bölgesine takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılı ekip Suudi Arabistan’da Al-Arabi takımında forma giyen 32 yaşındaki Fildişi asıllı Norveç vatandaşı Adama Diomande’yi takıma kazandırmak için harekete geçti.

Bonservisi elinde olan ve bir dönem milli takım forması da giyen Diomonde, Al-Arabi’de 8 maçta forma giydi ve 4 gol, 2 asistlik katkı sundu. Premier Lig’te Hull City’de de forma giyen forvet oyuncusunun İzmir’e davet edildiği öğrenildi.

BİR DÖNEM HACCETEPE'DE OYNADI
Diğer yandan Avusturya Bundesliga ekibi SV Ried takımında hücum bölgesinde forma giyen Türk asıllı oyuncu Murat Satın’ın transferi konusunda da yol kat edildiği öğrenildi. Bir dönem Gençlerbirliği’nin alt takımı Haccetepe’de forma giyen ve sonrasında Avusturya’ya dönen Satın’ın bonservisinin elinde olduğu ve İzmirê görüşmeye davet edildiği belirtildi. SV Ried’de 44 maçta forma giyen 25 yaşındaki Satın, takımına 2 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.