GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
27 Mart 2022 Pazar 18:48

Göztepe camiasına önemli çağrı

Göztepe’ye Hizmet Derneği ve Göztepeli İşadamları Derneği, kulübe ve futbolculara yönelik yazılama açıklamada bulundu.

EGEDESONSÖZ – Göztepe’ye Hizmet Derneği ve Göztepeli İşadamları Derneği, ‘Göztepe camiasına önemli çağrı’ başlıklı bir açıklama yayınladı.

Yapılan açıklama şu şekilde:
Ne olursa olsun, günün sonunda yeşil sahaya sizler çıkıyor, on binlerin umutlarını emanet alıyorsunuz. Emanetimize daha fazla hıyanet etmeyin, yalanın, vurdumduymazlığın, ben geleceğime bakarımların arkasına sığınarak kafanızı çimlere gömmenizi değil; elinizden gelenin fazlasını yaparak, geçirdiğimiz sezona olan borcunuzu ödemenizi istiyoruz.

Başkanımıza;

Göztepe Başkanlığı makamı, bizim her zaman saygi ve sevgiyle bağlı olduğumuz ve tahkir edilmesine asla izin vermediğimiz, vermeyeceğimiz Göztepe'nin en önemli temsil makamdır.

O makamda bulunan siz, Mehmet Sepil de bugüne kadar bu makamın temsil gereklerini yerine getirmiş, bize tarifsiz mutluluklar, güzel günler ve gururlar yaşatmış, Göztepe'mize ligler atlatmış, şehrimizin kalbinde muhteşem bir stad bırakmış, teşekkür borçlu olduğumuz, sevgi ve saygı duyduğumuz başkanımızsınız.

Son dönemde bazı yönetimsel yanlışlarınızın olduğu ve her konuda sizinle aynı fikirde olmadığımız gerçektir, ancak size saygımız eksilmemiştir, tamdır. Kurumlar kalıcı, bireyler geçicidir. Taşıdığınız bayrağı ve yükü tabii ki birine devredeceksiniz. Ama bu devrin doğru kişiye ve doğru zamanda yapılması Göztepe'mize belki de en büyük hizmetiniz olacaktır.

Bu bayrak devrinin başkanlık döneminize yakışir şekilde olması en büyük dileğimizdir. "Emin ellere bırakacağım" sözünüzü tutacağınıza gönülden inanıyoruz.